"Използвам утайка от кафе, защо ми е да използвам скраб-а за тяло Yepbody?"

 • Утайката от кафе върши чудесна работа като средство за потдържане на здрава и красива кожа, но има съществена разлика в качествата на кафето и другите съставки, които използваме за направата на нашия скраб. Кафето, което използваме не е преработено и минало през термична обработка, при което се изгубват много от полезните за кожата компоненти. В допълнение, това, което отличава скраба ни е количеството и качеството на супер маслата, които иначе бихте намерили като съвсем отделен продукт.

"Защо да използвам крем-а за тяло Yepbody?"

 • Крема е създаден като дълбоко подхранващ, хидратиращ и предпазващ, служи като средство за възстановяване на кожата след дълго излагане на слънце или студ, който стимулира и запазва кожата по-дълго време млада и жизнена. Може да се използва ежедневно като ще остави много приятен аромат.

"За какво служи скраб-а за устни?"

 • За да стои перфектно любимото червило или просто за перфектни устни и без него. Премахва сухите остатъци кожа, като също така създава защитен слой, който предпазва устните от изсушаване.

"Кога е най-подходящо да ги използвам?"

 • Могат да се използват целогодишно, като най-забележим ефект биха имали, през зимния и летния сезон, когато кожата изпитва най-голямо влияние от околната среда. Много подходящи са за след периоди на силни промени в тялото, след бързо отслабване или напълняване.

  "От какво са направени продуктите на Yepbody?"

  • Използваните съставки са едни от най-добрите супер храни за кожата, повече за тях, може да научите тук.

  "Кой може да използва продуктите?"

  • Продуктите ни се използват както от жени, така и от мъже.

   "Къде мога да опитам продуктите на Yepbody, имате ли физически магазин?"

   • Предстои отварянето на Experience Center в София.