Връщане

Политиката ни относно рекламации, връщане или замяна на стоки и възстановяване на суми, покрива период от 30 дни от датата на извършване на покупката. Ако са изминали повече от 30 дни, за съжаление, не можем да Ви предложим възстановяване или замяна.

За да бъде закупената стока допустима за връщане, тя трябва да бъде неизползвана и в същото състояние, в което сте я получили. Тя трябва да бъде и в оригиналната си опаковка.

Съществуват няколко вида стоки, които не могат да бъдат връщани. Бързо развалящи се стоки като храна, цветя, не могат да бъдат върнати. Не приемаме продукти, които са интимни или санитарни стоки, опасни материали или запалими течности или газове.

Други стоки, които са недопустими за връщане:
– Ваучери за подаръци
– Всяка стока, която не е в оригинално състояние, повредена или с липсващи части по причини, които не са свързани с наша грешка
– Всяка стока, която е върната след повече от 30 дни от първоначалната ѝ доставка

За да върнете стоката, се изисква касова бележка или друго доказателство за извършена покупка. В определени ситуации се приема само частично възстановяване на сумите (ако е приложимо).

Възстановяване на суми (ако е приложимо)

След като получим и инспектираме върната от Вас стока, ще получите имейл, с който Ви информираме, че сме получили стоката. Също така ще Ви уведомим дали искането Ви за възстановяване на сумата е прието, или отхвърлено. Ако сте одобрени, то тогава сумата ви ще бъде възстановена, в рамките на няколко дни, по начина, по който е извършено първоначалното плащане.

Закъсняло или липсващо възстановяване на суми (ако е приложимо)

Ако все още не сте получили сумата си, моля, първо проверете отново в банковата си сметка. След това се свържете с издателя на банковата Ви карта, възможно е да отнеме известно време, докато сумата Ви бъде отразена в сметката. След това се свържете с Вашата банка. Обикновено отнема известно време, докато бъде обработена транзакцията. Ако сте направили всичко това и все още не сте получили сумата си, моля свържете се с нас на [email protected].

Стоки в промоция (ако е приложимо)

Само суми относно стоки със стандартни цени могат да бъдат възстановавани. За съжаление, възстановяване на суми не се извършва при връщане на стоки в промоция.

Размени (ако е приложимо)

Само дефектни или повредени стоки са допустими за размяна. Ако желаете да размените стоката със същата такава, моля, изпратете ни имейл на [email protected] като изпратите стоката на: Фармели ЕООД, ул. Георги Сава Раковски 5, 4960, гр. Рудозем, България.

Подаръци

Ако стоката е отбелязана като подарък при покупката ѝ и е изпратена директно до Вас, то Вие ще получите подаръчен ваучер на стойността на стоката, която сте върнали, веднага след като получим стоката.

Ако при покупката стоката не е отбелязана като подарък ѝ или човекът, който Ви прави подарък, е поръчал стоката да отиде директно при него, за да Ви я даде лично, ще възстановим парите директно на човека, от когото е подаръкът, а той ще бъде информиран за връщането на стоката.

Транспорт

За да върнете Вашия продукт, трябва да го изпратите на: Фармели ЕООД, ул. Георги Сава Раковски 5, 4960, гр. Рудозем, България.

Разходите около транспорта за връщане на стоката се поемат от Вас. Разходите за транспорт не подлежат на възстановяване. Ако получите възстановяване на сумата за върната стока, цената на транспорта за връщането на продукта ще бъде извадена от тази сума.

В зависимост от това къде живеете, времето за получаване на замяна на продукт, може да варира.

Ако ни връщате продукт, съветваме Ви да използвате логистична компания, при която можете да проследите пратката или да закупите застраховка. Ние не можем да гарантираме, че ще получим върнатата от Вас стока.